Carconfigurator

Wat is het?

De carconfigurator is een stukje software dat de verkoper assisteert in het verkoopproces van automobielen. Doordat de carconfigurator de laatste prijzen en uitvoering van auto's, pakketten en fabrieksopties kent (conform de franchise data van de importeur van het betreffende merk, deze kan worden geimporteerd) is het samenstellen van een passende offerte in no-time geklaard. Binnen enkele seconden staat een professionele offerte op het scherm, klaar om afgedrukt te worden.

Demoversie

Het is mogelijk een demoversie te downloaden. Deze versie is functioneel gelijk aan de normale versie, maar werkt slechts gedurende een vooraf afgesproken tijd. Nadien kan een volledige versie geïnstalleerd worden, met behoud van data. Eea valt te te bestellen door te mailen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van:

  • uw naam & bedrijfsnaam
  • uw emailadres
  • het merk dat u verkoopt

Een normale demo periode bedraagt 1 maand.

 

Updates

Periodiek worden prijslijstenupdates gedistribueerd. Eea valt te selecteren door "Updates" in het linker menu te selecteren, onder Carconfigurator. Ook kunt u altijd vragen om specifieke prijswijzigingsaanpassingen als dit noodzakelijk is.